Muffins och meck

Vet inte vad blogg.se håller på med, men inget fungerar ju som det ska!!! Grrr... kan inte blogga från iphånen heller :( Har i afton bakat muffins efter ett nytt recept.,Får se imorgon om de var bättre eller sämre än mina favoriter, och här skulle jag lägga in en snabblänk men det funkade tydligen inte heller... Här hittar ni iaf receptet på de jag brukar göra.. http://diabetikerbloggen.blogg.se/2011/august/agg-och-baconmuffins.html#comment Och här kommer dagens Grönsaksmuffins 1 dl strimlad purjolök 1 vitlöksklyfta 3-5 st soltorkade tomater ½-1 dl urkärnade svarta oliver 75 g fetaost 3 st ägg 1 dl grädde salt & peppar Sätt ugnen på 175 grader och börja med muffinsen. Blanda strimlad purjolök, finhackad vitlök, hackade soltorkade tomater och oliver i en skål. Smula ner osten och blanda ner ägg, grädde, salt & peppar. Fördela blandningen i muffinsformar och grädda i ca 25 minuter. Hittade förresten på en blogg att man kan blanda stevia och erythritol (sukrin/sötin/sötrix), då ska tydligen bismaken försvinna från dem båda, måste jag verkligen testa inom kort! 3 msk erythritol och 1/4-1/2 krm stevia eller för större mängder 4,5 dl erythritol och 1 tsk stevia Stort tack Marianne för denna info (http://mariannslchf.se/)

Kommentarer
Postat av: Emilie

Hej!

Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i Hittarecept.se så att vi kan länka till din blogg.

Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.

För att gå med behöver du bara följa länken här: http://www.hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen

Med vänlig hälsning,

Emilie
Hittarecept.se

2013-11-19 @ 16:36:45
URL: http://www.hittarecept.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0