"Spagetti" och köttfärssås

Ikväll gjorde min man köttfärssås. Han får anstränga sig för att inte ha i en massa socker, sweet chili och ketchup, men det bättrar sig. Han och barnen, eller åtminstånde den store njöt av spagetti medan jag åt zuccini. Mums! Hyvlade bort skalet på den och fortsatte sedan hyvla den i strimlor tills jag kom in till kärnhuset i mitten. La "tagliatellen" i ett durkslag och saltade. Lät det stå så i kanske en kvart och sköljde sedan av dem. tagliatelle al dente, mums!!!

Socker ÄR farligt!!

I aftonbladets nätupplaga går idag att läsa om att socker är farligt för hjärtat och att socker höjer blodfetterna. De har kommit fram till att det är viktigare att undvika socker än fett. Äntligen säger jag bara! Mera grädde åt folket. Jag är smått beroende av vispad grädde och har insett att jag snart måste lära mig att klara mig utan det, för även om det är nyttigare än socker så känns det inte vettigt att smälla i sig en skål vispad grädde var och varannan kväll? eller??



Aftonbladets artikel hittar du här

Bröd!

Har den senaste tiden bakat och testat några olika brödrecept. Recepten hittar du här och mina favoriter blev sesambrödet och linfröbrödet. Mums!!!


Stevia

Har precis beställt Stevia härifrån.
Nu väntar jag med spänning på leverans sen ska jag äta filmjölk med nötter och stevia till frukost! Som jag längtar!

RSS 2.0